Om Konsertarkiv
Tusmørke + Ring van Möbius // Support: Gravy Jones
Tusmørke + Ring van Möbius // Support: Gravy Jones
HVOR
Kvarteret // Teglverket
NÅR
fre. 20. mar. 2020 // 21:00 - 01:00

Tusmørke
Bli med til en fortryllet verden. Virkeligheten er hva du gjør den til. Tusmørke spiller musikk inspirert av en intens lengsel etter det som engang var og alt som kunne vært annerledes. Musikken har elementer av heavy, progrock, psykedelia, folk og disco. Siden 2012 har Tusmørke gitt ut 8 album. Plata Ført bak lyset ble nominert til Spellemannprisen i 2016 og Hinsides fra 2017 ble av nettstedet Prognytt.no kåret til en av tiårets 10 beste norske progutgivelser. Bandet har spilt konserter over hele Norge og er usedvanlig folkelige til å være så vriene.

RING VAN MÖBIUS
Progressiv rock rett fra 1971, men laget i dag! Bandet er purister og bringer sine vanvittig gamle, tunge og skranglete instrumenter fra Karmøy til Bergen for å spille høytflyvende rock inspirert av band som Van Der Graaf Generator, King Crimson og ELP. Debutalbumet "Past the Evening Sun" kom i 2018, og i år kommer oppfølgeren. Du finner ingen gitar i dette bandet, men Hammond-orgel, hjemmelaget modulær-synth, orkester-perkusjon og annen svulstig galskap fordi det låter tøffere, spiller høyere, og ikke minst fordi det er et syn for guder!

Gravy Jones
Himmelen revner, håpet dør! Gravy Jones slippes atter an gang løs for å drukne Bergen by i psykedeliske dommedagstoner. Ved hjelp av skrikende rørforsterkere, brølende Hammond-orgel og tordnende trommer ønsker Gravy Jones å gjenskape stemningen i 60/70­tallets hard­rock, hard­psych, hard­prog og proto­metal. Forbered dere til å bli basunert sanseløse og skakke av berusende orgelbrus og vanhellige drønn.

CC: 180/150 (eksl. billettavgift)
Aldersgrense: 20 (18 år ved forhåndskjøpt billett eller studentbevis)
For vergeordning, ta kontakt direkte med Kvarteret: https://kvarteret.no/om-oss/vergeordningen/