Om Konsertarkiv
Combos
Combos
HVOR
Kvarteret // Teglverket
NÅR
fre. 30. okt. 2020 // 20:00 - 00:00

C o m b o s dukket tilsynelatende opp fra intet på tampen av 2018, og har i løpet av sitt aller første leveår klart å gjøre seg godt bemerket som et av de nye up-and-coming bandene musikk-Norge har stor tro på. Deres energiske punch-rock og tikkende liveopptredener har vist at Combos er den positive omtalen verdig, og det siste året er fylt med høydepunkter mange uetablerte band ikke engang tør håpe på.

I helga beviste de nok en gang hvilket eminent live-band de er da de fylte både Blå og John Dee til randen under bransjefestivalen by:Larm i Oslo. Bandet ble trukket frem som forhåndsfavoritter fra flere hold, som Aftenposten, Dagsavisen, Klassekampen (Musikkmagasinet) og P3. Combos ble også nominert til festivalens egen prestisjetunge pris, «Årets Stjerneskudd», som en av totalt 10 artister. Reaksjoner fra bransje og publikum har etter helga vært unison – Combos live er et must-see!

Nylig fulgte Combos opp sin hit fra i fjor, «Sushiramenbruceleewutangclan», med låta «Boom Shakalaka», og i går slapp de nyheten om at debutalbumet «Steelo» slippes 8.mai, gjennom Loyal Blood Records.

Med 2019 og en pangstart på 2020 bak seg har Combos vist seg som et solid og originalt liveband med sterke, fengende og spennende låter, og Adresseavisen trillet en 5’er på terningen etter konserten på Trondheim Calling, og mente at «Combos er et komplett sonisk monster [...] med sin smarte kombinasjon av punkenergi, rocketyngde og vokalist Møller Olsens hiphop-fundament».

Vi gleder oss til å feire debutalbum med en koko live-opplevelse på Det Akademiske Kvarter den 22. mai!

Følg Combos på disse stedene for nyheter og oppdateringer!
Facebook: https://www.facebook.com/combosofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/combosofficial/
Spotify: https://spoti.fi/399eVAi
YouTube: http://bit.ly/2vx1MSW

///////////////////////

CC: 140/120 (ikke inkludert billettavgift)
Aldersgrense: 20 (18 år ved forhåndskjøpt billett eller studentbevis)
For vergeordning, ta kontakt direkte med Kvarteret: https://kvarteret.no/om-oss/vergeordningen/