Om Konsertarkiv
Balle Malurt Band + Dead Beat
Balle Malurt Band + Dead Beat
HVOR
Kvarteret // Speilsalen
NÅR
lør. 06. apr. 2019 // 23:00 - 02:00

I samarbeid med ASF SUB presenterer vi Balle Malurt Band og Dead Beat i Speilsalen! Lørdagsunderholdning for kun en hundrings!

CC: 100
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis eller forhåndskjøpt billett)

DEAD BEAT
"Dead Beat er som Misfits, bare med ståbass!" var det en som sa en gang. Han var sikkert full, men hadde et poeng. De har tona ned horror-aspektet og fokuserer på å finslipe et sound det ikke finnes lignende av i Norge - Punkabilly, kaller'em det og er en salig blanding av rockabilly, punk og klassisk rock'n roll. I jula slapp de EP'en "Straight to VHS" og har i 2019 begynt å jobbe med sin første fullengder.

BALLE MALURT BAND
Fra gatene i New Orleans til ulovlige klubber i Moskva. Fra bryllup i Toscana til skitne kjellere i Frankrike. Fra politiske demonstrasjoner i Bergen til fuktige nachspiel i Bodø. Intet stuegulv er for hardt, og ingen scene er for stor eller for liten for Balle Malurt.

I over femten år nå har Balle Malurt tjenestegjort punkscenen med sine DIY-tiltak. Bevæpnet med kun en kassegitar, masse mot og ikke så mye vett synger han sanger om kjærlighet, punkrock og politikk. Et sted mellom Jokke, Oslo Ess og Per Bergersen ligger hans dønn ærlige og enkle sanger som har brakt han over hele verden. Balle Malurt inkluderte for noen år siden sin nå 18 år gamle sønn Emil i lineup'en og sammen har de gjennomført flere turneer i Europa, Russland og Hviterussland. Nylig ble to av Emil sine venner med å utgjøre den første line-up'en av Balle Malurt Band. De debuterte på Kanalrock-festivalen i Horten sommeren 2018 og ble øyeblikkelig booket tilbake til årets festival. De har også sjarmert befolkningen i Stavanger og Bergen på sin vei.